Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Nutrikaše probiotic s proteinem a čokoládou

EAN:
8595054906979
počet ks v kartonu:
5
Dostupnost:
SKLADEM

Nutrikaše probiotic proteinová s čokoládou je chutná, snadno připravitelná instantní rýžová kaše se zvýšeným obsahem bílkovin. 

Obsažený protein je kombinací rostlinného a živočišného původu. I při této fortifikaci zůstává Nutrikaše bez obsahu lepku a laktózy. Tato lehce stravitelná kaše je vhodná pro jedince, kteří mají výživové omezení při nesnášenlivosti lepku, intoleranci na laktózu, pro zájemce o racionální stravování, sportovce, rekonvalescenty nebo jako ekonomická alternativa ke snídani, večeři nebo svačině.

Nutrikaše proteinová s čokoládou neobsahuje laktózu a je přirozeně bezlepková, základ tvoří extrudovaná rýžová mouka. Je zaměřena na skupinu konzumentů, kteří mají výživové omezení nebo přímo alergii na některé základní složky potravin, jsou vhodné pro celiatiky a jedince s intolerancí k laktóze kravského mléka, rekonvalescenty, sportovce nebo jako ekonomická alternativa ke snídani, večeři nebo svačině.

Obsahuje živočišné a rostlinné bílkoviny, které jsou základním stavebním kamenem všech tkání v těle. Jsou potřebné k růstu a obnově buněk a tkání, k tvorbě svalů, k produkci hormonů a protilátek.

Nutrikaše probiotic je vhodnou součástí doplňkové stravy při:

  • výživovém omezení při nesnášenlivosti lepku a u intolerance na laktózu
  • sportu
  • doplnění vlákniny, vitamínů, minerálů a probiotických kultur do organismu
  • při racionálním stravování

Obsahuje 10 vitaminů a minerální prvky. Biotin, mangan, niacin, vitamin C, B12, B6, B2, zinek a železo přispívají k normálnímu energetickému metabolismu. Vitaminů B12, B6, C a železo podporují běžnou funkci imunitního systému a přispívají k normální činnosti nervové soustavy. Mangan, vitamin C a E přispívají k ochraně buněk před oxidativním stresem.

Jedna porce obsahuje 5 miliard probiotických baktérií Bacillus coagulans. Tyto bakterie spolu s obsaženou vlákninou vytvářejí symbiotický vztah. Přirozené zapouzdření obsažených baktérií zaručuje jejich konstantní množství v průběhu celé trvanlivosti výrobku i bez nutnosti skladování v chladničce.

K přislazení je používán ovocný cukr – monosacharid fruktóza. Fruktóza má příznivější glykemický index a běžně se vyskytuje ve zralém ovoci.

Pro podporu trávení jsou obohaceny o vysoký obsah kvalitní vlákniny z čekanky. Jedna porce průměrně obsahuje 6 % vlákniny inulin.

V jednoporcovém balení ji máte po ruce v práci, doma prostě kdekoliv.

Snadná příprava: obsah sáčku zalijeme 150 ml horké vody o teplotě 80 °C a dobře rozmícháme. Po 3-5 minutách je kaše připravena ke konzumaci.

Nedoporučujeme používat vodu vřelou, z důvodu neblahého vlivu na obsažené probiotické kultury Bacillus coagulans. Při vyšších teplotách se část bakterií znehodnotí a jejich efektivita se může snížit.


Složení: extrudovaná rýžová mouka 29,5 %, glukózový sirup, fruktóza, modifikovaný kukuřičný škrob, vepřový hydrolyzovaný kolagen 7,6%, vláknina inulin 6,2 %, slunečnicový olej, čokoláda 5% (kakaová hmota, cukr, dextrosa, emulgátor slunečnicový lecitin), sójový bílkovinný izolát 4,8%, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku 4,1%, kaseinát sodný, přírodní aroma, stabilizátor E340, jedlá sůl, vitamínový a minerální komplex, probiotická kultura Bacillus coagulans (5 mld/porce), protispékavá látka E 551, emulgátor E 471, barvivo karoteny.

Výživové hodnoty na 100 g: energetická hodnota 1661 kJ / 394 kcal, tuky 8,3 g, z toho nasycené mastné kyseliny 1,8 g, sacharidy 62 g, z toho cukry 16 g, vláknina 7,8 g, bílkoviny 14 g, sůl 0,87 g.

S ohledem na hodnoty obsažených látek, doporučujeme konzumaci maximálně 3 porcí denně připravených dle návodu.

  •  
Můžete se nás zeptat či si naplánovat návštěvu:
www.fytonjihlava.cz
Provozovatel:
Ing. Jaroslav Drejček
Ve Vilách 3
586 05 Jihlava
IČ: 40471624
DIČ: CZ6203270062
informace:
objednavky@fytonjihlava.cz
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.